.

.

Baleta baleta Samostojeći baletni baletni baleni bazni plesni pol Početna Performanse 4m uklonjiva vježbanje Stick ChiHen220330

Baleta baleta Samostojeći baletni baletni baleni bazni plesni pol Početna Performanse 4m uklonjiva vježbanje

Ocjena kupaca:

KM 2.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

▲ Svestrana - ovaj balet može se koristiti za poboljšanje vašeg držanja, fleksibilnosti, ravnoteže tokom istezanja i barre vježbanja Pogodno za početnike za ples, trenere za ples, profesionalne plesače, plesnu sobu, dom, teretanu, joga sobu i tako dalje. ▲ Čvrsta konstrukcija - površina ručice tretira se poliesterskim lakom, ekološki prihvatljivim materijalom, efikasno štite nježnu kožu dlanju plesača, znojenja i ne lijepljenja za ruke, a ne samo da se ne samo zadrže, a ne samo da se ne samo zadrže termin upotreba. Podesiva visina - opremljena visokokvalitetnim pričvršćivačima, visina gornjeg i donje šipke mogu se lako podesiti 3 zupčanika, osim ovih pričvršćivača, osim svih dijelova mogu biti odvojive po potrebi, pogodno za skladištenje kada se ne koriste. ▲ Dno klizanje - dno je opremanje 4 gumene noge za klizanje s visokim trenjem, površina visokog trenja pomaže u sprečavanju od tresenja ili brisanja tokom vježbi. Nema neparnog mirisa, ove gumene noge takođe se pružaju i utiču na zaštitu vaših dragocjenih poda. ▲ Praktična baleta - Naša baletna traka sadrži sjajan Grip, savršen za plesni trening, istezanje, baletne vježbe i vršenje pilate za noge, trbuh, nazad. ▲ Svestrana - ovaj balet može se koristiti za poboljšanje vašeg držanja, fleksibilnosti, ravnoteže tokom istezanja i barre vježbanja. Pogodno za početnike za ples, trenere za ples, profesionalne plesače, plesnu sobu, dom, teretanu, joga sobu i tako dalje. ▲ Čvrsta konstrukcija - površina ručice tretira se poliesterskim lakom, ekološki prihvatljivim materijalom, efikasno štite nježnu kožu dlanju plesača, znojenja i ne lijepljenja za ruke, a ne samo da se ne samo zadrže, a ne samo da se ne samo zadrže termin upotreba. Podesiva visina - opremljena visokokvalitetnim pričvršćivačima, visina gornjeg i donje šipke mogu se lako podesiti 3 zupčanika, osim ovih pričvršćivača, osim svih dijelova mogu biti odvojive po potrebi, pogodno za skladištenje kada se ne koriste.

Osnovna svojstva

Material:
Iron+ Wood
Lenght:
400 cm(157.48 inches)
Weight:
About 20 kg(44.09 ib)
Style:
Freestanding
Package includes:
1 x Ballet barre, Necessary accessories, 1 x Instruction
:
Note:
1. The product is manually measured with an error of 1 to 3 cm. please forgive.:
2. Due to lighting problems, this product may have color difference, please understand.:
If you have any suggestion or question,do not need to worry or be impatient, please let us know in time,we will reply within 24 hour and try our best to help you to solve problem. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.