.

.

WYFDP dvodijelni drveni bazen Cue Stick 48in Junior Kid Billiard Shaft Entertainment Snooker Bilijar Alat za bazen Cue Stick Camping

WYFDP dvodijelni drveni bazen Cue Stick 48in Junior Kid Billiard Shaft Entertainment Snooker Bilijar Alat

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Dvodijelni dizajn za lako skladištenje Bijelo drvo je teško i nije lako deformirano dugo. Odličan poklon za dijete koje igraju bilijar. Sadrži najnovije hvataljke visokih performansi. Svaki znak bazena dolazi sa vrhom i branikom. Dvodijelni dizajn za lako skladištenje. Bijelo drvo je teško i nije lako deformirano dugo. Odličan poklon za dijete koje igraju bilijar. Sadrži najnovije hvataljke visokih performansi. Svaki znak bazena dolazi sa vrhom i branikom. Za igrače koji cijene kvalitetu i performanse. Dizajniran je za udobnost i sjajnu kontrolu. Značajke su najnovije u visoko performansi za napetost za putnicu i udobnost svaki put. Materijal : Bijela Woodever All Dužina : 123 cm / 48 Težina centimetara : 425g / 0.9lbusiranje : Bilijar Cue / Bazen Cuepackage : 1 * Bazen Cueplease Shvatite da zbog razlika u rasvjetu ili monitorima računara ne mogu garantirati da su fotografija i stvarne boje 100% isto. DUE u različitim mjernim metodama , može postojati odstupanje od 1-2 cm.

Osnovna svojstva

Material:
white wood
Overall length:
123 cm / 48 inches
Package Weight:
425g/0.9lb
Usage:
billiard cue/pool cue
Package Included:
1 * Pool cue:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photo and actual colors are 100% the same.:
Due to different measurement methods, there may be a deviation of 1-2 cm. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.