.

.

ZZHXSM Bilijar shaker smeđu plastike Kelly Bazen Shaker Pea boca sa crvenim bijelim tablama

ZZHXSM Bilijar shaker smeđu plastike Kelly Bazen Shaker Pea boca sa crvenim bijelim tablama

Ocjena kupaca:

KM 4.49
Od robe
Dostupno je narudžbi

Bilijar Kelly Shaker Boca izrađena je od visokokvalitetnog vatrostalnog materijala, jednostavan za čišćenje, prekrasan i izdržljiv, a može se koristiti duže vrijeme Postoji 16 bilijarnih digitalnih kockica, a u Cue Ball za bilijar i boce za kockice uključena je za vas da biste se zabavili. Dobra je pomoć za početnike bilijarskog bilijara koji su svjesni proračun. Bočica koja brojila je na mjestu vaše brojanje lopte. Igrači mogu postaviti pravila igre jer postoje numerirane loptice, čime se povećava poteškoće i zabava bilijara. Za igranje boca, bilijar, jednostavan rad i jednostavan za upotrebu. Savršeno za igranje sa bočicama u bazenima (poznat i kao Kelly Bazeni, tablete bazeni ili bazeni graška). Bilijar Kelly Shaker Boca izrađena je od visokokvalitetnog vatrostalnog materijala, jednostavan za čišćenje, prekrasan i izdržljiv, a može se koristiti duže vrijeme. Postoji 16 bilijarnih digitalnih kockica, a u Cue Ball za bilijar i boce za kockice uključena je za vas da biste se zabavili. Dobra je pomoć za početnike bilijarskog bilijara koji su svjesni proračun. Bočica koja brojila je na mjestu vaše brojanje lopte. Igrači mogu postaviti pravila igre jer postoje numerirane loptice, čime se povećava poteškoće i zabava bilijara. Za igranje boca, bilijar, jednostavan rad i jednostavan za upotrebu. Savršeno za igranje sa bočicama u bazenima (poznat i kao Kelly Bazeni, tablete bazeni ili bazeni graška). Naziv proizvoda : Boca kockica sa važnim graškama Specifikacija : plastična boja : smeđe kockice Veličina boce : 165x75mm / 6,5x3inch paket uključuje : 16pcs tally loptice, 1pc Kelly Shaker boca s bazenom. Značajke : [Sadržaj paketa] Shaker set dolazi sa 1pc grmljačem; 16 XPCS talno kockice. Sjajna utakmica utakmica za borbu protiv vaših protivnika. [Povećajte poteškoće] Igrači mogu slobodno postaviti pravila igre bilijarnih dodataka. Povećati poteškoće i zabavu bilijara. [Izdržljiv materijal] Koristite visokokvalitetni vatrostalni materijali, otporni na habanje, lako čišćenje i izdržljive.

Osnovna svojstva

Plastic:
Color:
brown
Dice bottle size:
165x75mm / 6.5x3inch
Package includes:
16PCS Tally ball, 1PC Kelly Pool Shaker bottle.
Features:
[Package content] Shaker set comes with 1PC shake bottle; 16 XPCS Tally dice. Great match game to fight against your opponents.:
[Increase difficulty] Players can freely set the game rules of billiard accessories. Increase the difficulty and fun of billiards.:
[Durable material] Use high-quality refractory materials, wear-resistant, easy to clean, and durable.:
[Wide application] Billiard shaker is used for Kelly, pea, pill pool, etc. The gameplay is simple and convenient.:
[Interesting gameplay] Comes with a shaker cue ball, so you can have fun. This is a good help for the budget-conscious billiard beginners. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.