.

.

Wulidasheng zaslon za prokret za naduvat za vanjske, natamnjivih ekrana projektora, sa konopcem, ventilom za vazduh, tlana nokta i torba za pohranu, izdržljivi tkani za oklu, zaštita okoliša, 14ft

Wulidasheng zaslon za prokret za naduvat za vanjske, natamnjivih ekrana projektora, sa konopcem,

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavno za nošenje : Naš ekran na naduvavanje opremljen je velikim dnevnim torbama za pohranu, što vam omogućava da ga nosite gdje god želite ići Vrlo je pogodan za kampiranje avanture, izletike, rođendane na otvorenom, zabave u bazenu i svadbenim zabavama. Što je još važnije, prednji i stražnji dio ekrana su i bijeli, koji se mogu koristiti sa leđa. Kvalitetna tkanina : Koristimo visokokvalitetnu izdržljivu okluznu krpu, višestruke šivaće procese i bolji kvalitet. Platno bijelo displej izrađen je od osjetljive svilene krpe i prikladnog čičak. Okvir je napravljen od teže Oxford krpe kako bi se osigurala izdržljivost. Lako se čisti krpom, nije lako oštetiti. Stabilna baza : Inovativni dizajn ovog ekrana za puhanje za vanjske filmove, viši ekran i ugodniju vizualne visine. Dodajte donju cijev za potporu za stabilniju podršku. Ojačati fiksnu kopču da biste povećali postojanost. Uređaji za vezivanje i bazne pilotine pružaju stabilnost za cijeli okvir. Kućno pozorište : Porodica i prijatelji mogu uživati ​​u vašim omiljenim filmovima na velikom ekranu u bilo kojem trenutku u dvorištu. Odličan dodatak odmaralištima, rođendanama, zabavama na otvorenom, sportskim igrama i posebnim događajima. Savršena usluga : Ako imate bilo kakvih pitanja ili su 100% zadovoljni kupljenim proizvodima, javite nam! Uvijek smo voljni pružiti vam najbolju uslugu. Možemo riješiti bilo koji problem za vas. Jednostavno za nošenje : Naš ekran na naduvavanje opremljen je velikim dnevnim torbama za pohranu, što vam omogućava da ga nosite gdje god želite ići. Vrlo je pogodan za kampiranje avanture, izletike, rođendane na otvorenom, zabave u bazenu i svadbenim zabavama. Što je još važnije, prednji i stražnji dio ekrana su i bijeli, koji se mogu koristiti sa leđa. Kvalitetna tkanina : Koristimo visokokvalitetnu izdržljivu okluznu krpu, višestruke šivaće procese i bolji kvalitet. Platno bijelo displej izrađen je od osjetljive svilene krpe i prikladnog čičak.

Osnovna svojstva

Product Name:
Inflatable Projector Screen For Outside
Condition:
100% Brand New
Quality:
A+++
Material:
Oxford Cloth
Production Process:
Durable
Screen Surface:
Professional Projection Screen
16:
9 Aspect Ratio
Specifications:
14ft, 16ft
Weight:
8kg/11kg
Packing List:
1 * Inflatable Projector Screen For Outside:
1 * Blower:
1 * Ground Nail:
1 * Rope:
1 * Storage Bag:
Precautions:
The Product Is Measured Manually, Please Refer To The Actual Product; Due To The Light, The Color Of The Product And The Picture May Be Different, Please Refer To The Actual Color Of The Goods Received. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.