.

.

BOTEGRA RCA do HD Multimedia Interface Converter, pogon Besplatno 1080p prijenosni mini AV pretvarač široko se koristi bez odlaganja za Xbox za projektor

BOTEGRA RCA do HD Multimedia Interface Converter, pogon Besplatno 1080p prijenosni mini AV pretvarač

Ocjena kupaca:

KM 21.50
Od robe
Dostupno je narudžbi

[Kompatibilan] AV u HD Multimedijski pretvarač interfejsa, pogodan za PS2, za Xbox, za Wii, za STB, za VHS, VCR, DVD playere i druge uređaje sa standardnim kompozitnim 3 RCA izlazom [Plug and Play] Mini AV pretvarač, sa USB kablom za punjenje, nema potrebe za instaliranjem bilo kojeg upravljačkog programa, utikač i reprodukciju, jednostavan za upotrebu, jednostavno se povežite da biste uživali u svom ekranu za RCA na ekranu visokog kvaliteta. [Bez odgoda] Prijedmi li AV bez odlaganja, analogni do digitalne pretvorbe u ovom modulu prihvaća 10-bitni maksimalno uzorkovanje 162 MSS-a, predstavljajući jasan i životni vijek HD kvalitete slike. [Široko korišteno] Široko se koristi za PS4, HD fotoaparate, prijenosna računala, projektore, monitore, televizore i drugu opremu, ali ne mogu se koristiti kao HD multimedijski sučelje za RCA pretvarač. [Prijenosni] Prijenosni i fleksibilni AV adapter koji pretvara analogni RCA kompozitni (žuti, bijeli, crveni) ulaz u HD multimedijski interfejs 720p, 1080p (60 HZ) izlaz i prikazuje ga na HDTV i monitorima. [Kompatibilan] AV u HD Multimedijski pretvarač interfejsa, pogodan za PS2, za Xbox, za Wii, za STB, za VHS, VCR, DVD playere i druge uređaje sa standardnim kompozitnim 3 RCA izlazom. [Plug and Play] Mini AV pretvarač, sa USB kablom za punjenje, nema potrebe za instaliranjem bilo kojeg upravljačkog programa, utikač i reprodukciju, jednostavan za upotrebu, jednostavno se povežite da biste uživali u svom ekranu za RCA na ekranu visokog kvaliteta. [Bez odgoda] Prijedmi li AV bez odlaganja, analogni do digitalne pretvorbe u ovom modulu prihvaća 10-bitni maksimalno uzorkovanje 162 MSS-a, predstavljajući jasan i životni vijek HD kvalitete slike. [Široko korišteno] Široko se koristi za PS4, HD fotoaparate, prijenosna računala, projektore, monitore, televizore i drugu opremu, ali ne mogu se koristiti kao HD multimedijski sučelje za RCA pretvarač. [Prijenosni] Prijenosni i fleksibilni AV adapter koji pretvara analogni RCA kompozitni (žuti, bijeli, crveni) ulaz u HD multimedijski interfejs 720p, 1080p (60 HZ) izlaz i prikazuje ga na HDTV i monitorima.

Osnovna svojstva

Item Type:
AV Converter
Product Material:
Aluminum Alloy
Product Color:
Black
Package List:
1 x AV Converter1 x Power Cable:
Note:
1. For wii only has RCA output, therefore you should use RCA to HD Multimedia Interface with it, instead of HD Multimedia Interface to RCA converter.2. Before use, please connect the USB power cord (included) to the power source to make this video converter work normally. And make sure your device has an HD Multimedia Interface interface.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.