.

.

Balance laboratorija, 200g preciznih laboratorija Mehanički komplet za ravnotežu, balans laboratorija sa utezima i pincetama Hemijska fizika, mehanička stanja

Balance laboratorija, 200g preciznih laboratorija Mehanički komplet za ravnotežu, balans laboratorija

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Proizvodi uključuju : ovaj laboratorijski komplet za mehaničku ravnotežu, uključujući 1 * balans ladice, 1 * pinceta, 1 * Težina 5g, 1 * Težina 10g, 2 * Težina 20g, 1 * Težina 50g i 1 * Težina 100g 【Precizno merenje】 Prianjajte teške predmete sa pincetom, držite ih čistim i preciznim i realizirajte preciznu mjerenje težine na temelju principa poluge.Streamline dizajn, ljepši izgled, bez utjecaja na funkciju i izbjegavajte grebanje prstiju. Opseg primjene : Ova laboratorija Mehanički bilans pogodan je za školsku fiziku i hemijske eksperimente, idealan nastavni alat. 【Sigurno za upotrebu】 Proizvod se proizvodi u skladu s strogim standardima kvalitete prije napuštanja fabrike i ima dobre sigurnosne performanse i može se koristiti s povjerenjem. Proizvodi uključuju : ovaj laboratorijski komplet za mehaničku ravnotežu, uključujući 1 * balans ladice, 1 * pinceta, 1 * Težina 5g, 1 * Težina 10g, 2 * Težina 20g, 1 * Težina 50g i 1 * Težina 100g. 【Precizno merenje】 Prianjajte teške predmete sa pincetom, držite ih čistim i preciznim i realizirajte preciznu mjerenje težine na temelju principa poluge.Streamline dizajn, ljepši izgled, bez utjecaja na funkciju i izbjegavajte grebanje prstiju. Opseg primjene : Ova laboratorija Mehanički bilans pogodan je za školsku fiziku i hemijske eksperimente, idealan nastavni alat. 【Sigurno za upotrebu】 Proizvod se proizvodi u skladu s strogim standardima kvalitete prije napuštanja fabrike i ima dobre sigurnosne performanse i može se koristiti s povjerenjem. 100% potpuno novi i visoki kvalitet. Postizanje preciznog mjerenja težine na temelju principa poluge. Koristite tablete da biste stekli utege, držite ih čistim i tačnim. Jednostavan za rukovanje i nošenje. Pogodno za školsku fiziku i hemiku, idealno nastavno sredstvo. Specifikacija : ravnoteža ladice uglavnom se vrši u skladu sa principom mehanizma za rob. Kao mali instrument za vaganje u zatvorenom prostoru, prikazan je s jednostavnim za rukovanje i nošenje.

Osnovna svojstva

Tray Balance is mainly made according to Robway mechanism and lever principle. As a small indoor weigh instrument, it is featured with easy to operate and carry. Ideal teaching tool for chemical and physics experiments.:
Features:
1. 100% brand new and high quality.:
2. Achieve precision weight measurement based on lever principle.:
3. Use the tweezer to clamp the weights, keep them clean and accurate.:
4. Easy to operate and carry.:
5. Suitable for scholastic physics and chemical experiments, an ideal teaching tool.:
Specification:
Max Weighing:
200g
Division Value:
0.2g
Package weight:
Approx. 522g / 18.4oz
Package list:
1 * Tray Balance:
1 * Tweezers:
1 * Weight 5g:
1 * Weight 10g:
2 * Weight 20g:
1 * Weight 50g:
1 * Weight 100g:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.