.

.

10 listova Spajanje rada uštede prijenosni stroj za stoptop sastojke za stoptop, ručni stroj za spajanje za kućnu školsku kancelariju

10 listova Spajanje rada uštede prijenosni stroj za stoptop sastojke za stoptop, ručni stroj

Ocjena kupaca:

KM 41.90
Od robe
Dostupno je narudžbi

Stapler sa 10 listova - Ovaj uredski sastojnik može se učitati sa 100 iglama, 10 listova se može lako spajati, neprekidno brzo vezivanje za uštedu vremena i truda Primjenjive scene - jedna mašina je višenamjenska, primjenjiva na mnoge scene u bilo kojem trenutku, pogodno za tvornice, škole, urede, skladišta itd. Ručni STAPLER - Stepler prihvaća ergonomski princip dizajn. Kompaktna veličina dizajnirana je da se čvrsto uklopi u ruku, praktičnije i efikasnije, više uštede radne snage. Čvrsti STAPLER - MINI STAPLER ima metalnu jezgru za izdržljivost, sa sva metalnom glavom i dizajnom kolica. Čvrsti Stapler je dizajniran za snagu i izdržljivost. Ergonomska dizajna ručke - ovaj prenosivi spajler osjeća se ugodno u ruci, smrznutim surfacsima nisu klizave, nema straha od znojnih dlanova. Stapler sa 10 listova - Ovaj uredski sastojnik može se učitati sa 100 iglama, 10 listova se može lako spajati, neprekidno brzo vezivanje za uštedu vremena i truda. Primjenjive scene - jedna mašina je višenamjenska, primjenjiva na mnoge scene u bilo kojem trenutku, pogodno za tvornice, škole, urede, skladišta itd. Ručni STAPLER - Stepler prihvaća ergonomski princip dizajn. Kompaktna veličina dizajnirana je da se čvrsto uklopi u ruku, praktičnije i efikasnije, više uštede radne snage. Čvrsti STAPLER - MINI STAPLER ima metalnu jezgru za izdržljivost, sa sva metalnom glavom i dizajnom kolica. Čvrsti Stapler je dizajniran za snagu i izdržljivost. Ergonomska dizajna ručke - ovaj prenosivi spajler osjeća se ugodno u ruci, smrznutim surfacsima nisu klizave, nema straha od znojnih dlanova. Ručna struktura : Ručna struktura, ergonomski princip dizajn, prikladniji i efikasniji, ušteda rada. Vezni listovi : Stapler se može utovariti sa 100 iglama, 10 listova se može lako spajati, neprekidno brzo vezivanje za uštedu vremena i truda. Frosted površine : Prijenosni spajler osjeća se ugodno u ruci, smrznutim surfacama nisu klizave, nema straha od znojnih palma.

Osnovna svojstva

Item Type:
Hand Held Stapler
Material:
Cold Rolled Steel
Function:
for Binding Documents
Binding Sheets:
10 Sheets
Feeding Depth:
Approx. 46mm / 1.8in
Binding Quantity:
100PCS
Matching Needle Type:
Type 10 Pin
Size:
Approx. 80 x 21 x 155mm / 3.1 x 0.8 x 6.1in
How to Use:
1. Handle upward pull open2. Pull open the middle needle slot and put in the stitching needle3. Handle is in place to complete:
packing list:
1 xHand Held Stapler:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.