.

.

Olovka bez zvuka bez prigrađenog pisanja bez mastila HB olovka za skiciranje olovke Olovke za olovke za školu pribor poklon

Olovka bez zvuka bez prigrađenog pisanja bez mastila HB olovka za skiciranje olovke Olovke za olovke

Ocjena kupaca:

KM 40.88
Od robe
Dostupno je narudžbi

Garantujte vam stalni performanse za skiciranje, crtanje, test, stolar ili izradu Gumb na vrhu olovke za pogon za probijanje da biste mogli produžiti olovo. Savjet za olovke dizajniran je s rukavom za zaštitu olova od lakog razbijanja. Olovka za pogon, olovka olovka pogodna za pisanje, crtanje, skiciranje i umjetničke projekte ,. Može se koristiti u uredu, učionici, kući i drugim prilikama, udovoljavaju vašim različitim potrebama. Garantujte vam stalni performanse za skiciranje, crtanje, test, stolar ili izradu. Gumb na vrhu olovke za pogon za probijanje da biste mogli produžiti olovo. Savjet za olovke dizajniran je s rukavom za zaštitu olova od lakog razbijanja. Olovka za pogon, olovka olovka pogodna za pisanje, crtanje, skiciranje i umjetničke projekte ,. Može se koristiti u uredu, učionici, kući i drugim prilikama, udovoljavaju vašim različitim potrebama. Garantiraju vam stalni performanse za skiciranje, crtanje, test, crtice.a na vrhu olovke za propelling da možete proširiti olovku. Olovka sa olovkom dizajnirana je s rukavom da biste zaštitili olovku, olovku za olovku, olovku Pogodno za pisanje, crtanje, crtanje, skiciranje i umjetničke projekte, mogu se koristiti u uredu, učionici, kući i drugim prilikama, ispunjavanje vaših različitih potreba. Specifikacija : 15,5 cmshell Materijal : plastičnodel : Olovka za pakovanje : HBPack je uključen : 6kom olovka Napomena : 1. Zbog ručnog mjerenja, molimo dozvolite grešku od 1-3mm. Kako različiti računari prikazuju različite boje, hvala vam na razumijevanju, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od slike.

Osnovna svojstva

15.5cm:
Shell material:
plastic
Model:
pencil
Packaging form:
bulk
Lead core hardness:
HB
Package Included:6pc pen :
Note:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 1-3mm.:
2. As different computers display different colors, thank you for your understanding, the actual product color may be slightly different from the image. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.