.

.

Ključ vanjski pretvoreni na površinu / vodootporan na zid sa sefom 4-znamenkasti kombinacija lozinke držač za ključeve na tipki, za kućne tastere, realtori, garažne rezervne kutije

Ključ vanjski pretvoreni na površinu / vodootporan na zid sa sefom 4-znamenkasti kombinacija

Ocjena kupaca:

KM 29.80
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prekidač koda dugmeta : Koristite precizno legure legure za sprečavanje razbijanja i zagonetka; Jedna mašina ima dvostruke funkcije, a dostupne su više načina instalacije Sigurna i izdržljiva : pečat je čvrsto, a legurno tijelo za zaključavanje čelika je čvršće i sigurnije. Može se čekirati i otpornije je na oštećenja od običnih sefova. Detaljan opis : Četvorocifrena lozinka, može se postaviti prema vašem vlastitom broju, jednostavan za pamćenje, visoke sigurnosti, može pohraniti 1-2 ključeve vrata. Opseg primjene : Primjenjivo na kuće, urede, stambene zgrade, kompanije za upravljanje zakupom, parkirališta, prodavnice za popravke tijela itd. Hvala vam na priznanju naših proizvoda i podršci naše trgovine, nastavit ćemo vam služiti. Prekidač koda dugmeta : Koristite precizno legure legure za sprečavanje razbijanja i zagonetka; Jedna mašina ima dvostruke funkcije, a dostupne su više načina instalacije. Sigurna i izdržljiva : pečat je čvrsto, a legurno tijelo za zaključavanje čelika je čvršće i sigurnije. Može se čekirati i otpornije je na oštećenja od običnih sefova. Detaljan opis : Četvorocifrena lozinka, može se postaviti prema vašem vlastitom broju, jednostavan za pamćenje, visoke sigurnosti, može pohraniti 1-2 ključeve vrata. Opseg primjene : Primjenjivo na kuće, urede, stambene zgrade, kompanije za upravljanje zakupom, parkirališta, prodavnice za popravke tijela itd. Hvala vam na priznanju naših proizvoda i podršci naše trgovine, nastavit ćemo vam služiti. Koaiusspecifikacija : Naziv proizvoda : Pisman Key Boxproduct Težina 0,7kgmain : PC Funkcija zaštite okoliša : Lozinka + ključ dvostruka otvorena proizvodnja : Gates, Skladišta, nalazi se na mjestu Safespachage Sadržaj1 * Tipka za savet Box Thank koji si radiš s nama. Prodajemo proizvode u dobroj vjeri. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme. Rešit ćemo ga za vas u roku od 24 sata.

Osnovna svojstva

Product name:
Password key box
Product weight 0.7kg:
Main material:
zinc alloy, pc environmental protection
Main function:
password + key double open
Product size:
130*85*45mm
color:
grey
Suitable occasions:
gates, warehouses, decoration sites, home safes
Package Contents:
1*Password key box:
Thank you for working with us. We sell products in good faith. If you have any questions, please contact us in time. We will solve it for you within 24 hours. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.