.

.

Trimmer Trimer Trimer Trimer Papir Foto rezač za prenosni rezač papira Mali trimer papira sa sigurnosnim zaštitnim zaštitnim poklopcem za zaključavanje djeteta za foto studio

Trimmer Trimer Trimer Trimer Papir Foto rezač za prenosni rezač papira Mali trimer papira sa sigurnosnim

Ocjena kupaca:

KM 49.70
Od robe
Dostupno je narudžbi

Jednostavan za upotrebu : Pritisnite sigurnosnu bravu ručice, pritisnite ga, možete lako rezati 400 Kapacitet listova : Potpuno dovoljno za svakodnevnu upotrebu, može se smanjiti papir, fotografije i još mnogo toga, a istovremeno izrezati 400 listova papira. Precizno rezanje : dizajnirano za preciznost, sa poravnanjem mrežom za postizanje preciznosti. Dvostruka skala sa inč i centimetrima oznake, bez obzira koji sustav želite, možete pomoći u mjerenju. Sigurnosna funkcija : oštrica je fiksirana, udaljena od položaja prsta, pritisnite sigurnosnu bravu ručice i povucite ručicu da biste lako reženi. Ovaj rezač papira potreban je za ured, jednostavan za upotrebu bez previše napora. Pogodan je za rezanje različitih radova, knjiga, kartica itd. Jednostavno za upotrebu : pritisnite sigurnosnu bravu ručice, pritisnite ga, lako možete preseći. 400 Kapacitet listova : Potpuno dovoljno za svakodnevnu upotrebu, može se smanjiti papir, fotografije i još mnogo toga, a istovremeno izrezati 400 listova papira. Precizno rezanje : dizajnirano za preciznost, sa poravnanjem mrežom za postizanje preciznosti. Dvostruka skala sa inč i centimetrima oznake, bez obzira koji sustav želite, možete pomoći u mjerenju. Sigurnosna funkcija : oštrica je fiksirana, udaljena od položaja prsta, pritisnite sigurnosnu bravu ručice i povucite ručicu da biste lako reženi. Ovaj rezač papira potreban je za ured, jednostavan za upotrebu bez previše napora. Pogodan je za rezanje različitih radova, knjiga itd. Marka je osnovana 2019. godine i službeno će početi prodavati platforme e-trgovine 2020. Naš brend je uspostavio obostrano korisno i obostrano korisno dugoročno zadružni odnos sa kupcima na osnovu svoje izvanredne snage i visokokvalitetne korisničke usluge, a nakupilo je mnoge pohvale od kupaca.eweyday prijenosni papirni trimer, čelična oštrica za samoosjećanje; Idealno za dom ili uređenje : Veličina proizvoda : 530x390x180m Mreda : ± 2m MMPring Debljina : 40 mm (oko 400 listova od 70 grama Papir) Težina : Oko 18kg Colour : Bijela lista : 1 * Papir trimmerhanka za suradnju s nama.

Osnovna svojstva

Product size:
530x390x180MM
Cutting tolerance:
±2MM
Cutting width:
315MM
Cutting thickness:
40MM (about 400 sheets of 70 grams paper)
Weight:
about 18KG
colour:
White
Packaging List:
1* Paper Trimmer:
Thank you for cooperating with us. We sell products sincerely. If you have any questions, please contact us in time. We will solve it for you within 24 hours. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.