.

.

Tonone Prijenosni usisivač, puhanje, sisati, pumpa 3 u 1 usisavači za čišćenje vakumne lagane i prijenosne vakuumske perilice, za automobil, dom, ured

Tonone Prijenosni usisivač, puhanje, sisati, pumpa 3 u 1 usisavači za čišćenje vakumne lagane i prijenosne

Ocjena kupaca:

KM 16.10
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Jednostavno čišćenje】 što može lako čistiti prašinu, kosu za kućne ljubimce, pijesak, ostatke hrane, malo tečnosti, otpadackim kućima i automobilom 【Brzi naboj i dugotrajno sredstvo za usisavanje koji može maksimalno ponuditi 12000 PA moćna usisavača.Ova ručno usisavač je opremljena 2000m Ah punjivom baterijom. Potrebno je 2 sata da u potpunosti puni i može trajati do 30 minuta, što je moguće čistiti do 30 minuta, što je dovoljno za čišćenje Vaš dom ili automobil. 【Prijenosni i fleksibilni】 Ova ručna usisavanje bežične i prijenosne. Težina bežičnog usisavača automobila je samo 300g. Ručna ručka za usisavanje ergonomsko je dizajnirana za jednostavnu upotrebu. Male veličine i jednostavno za nošenje, može se lako pohraniti u automobilu, dom, ured, ured i druga mjesta bez zauzimanja prostora. 【Dvostruka i puhanja Dvostruka funkcija】 Ovaj ručni usisivač opremljen je za mlaznicom za usisavanje, mlaznicom četkom, mlaznicom za usisavanje, mlaznica. Ne samo da ima dovoljno siklasnog sile koja može koristiti bavljenje svim vrstama otpada kod kuće i u automobilu, ali se koristi i kao puhač koji može napuhavati balone ili prstenje plivanja. 【Široka aplikacija】 Naš električni air Duster može se koristiti za čišćenje računara, laptopa, tastature, medicinske opreme, instrumenata, kamere, kolekcionarstvo koje vaš tradicionalni brisač ne može čistiti. Izvrsno za čišćenje predmeta oko kuće i ureda, uključujući kauč na razvlačenje, rolete, igrača igračaka, ventilatore, klima uređaje, ladice i interijere vašeg automobila. Vakuum automobila takođe može ispuhati praznine za prozore, praznine sa balkonom, praznine na tastaturi, prašinu na tastaturu, prašinu, otpadnike, itd., Besplatan i bez problema koji za vaše čišćenje stavljaju u modernu estetiku. , Automobil i ured. Specifikacija : Naziv proizvoda : Ručni bežični usisivačProizvod : Bijela, blackproduct funkcija : tri u jednom usisavanju, puhanjem zraka / naduvavanje i ekstrakciju zraka : 8.

Osnovna svojstva

Product Name:
Handheld Cordless Vacuum Cleaner
Product Style:
White, Black
Product Function:
Three In One Vacuuming, Air Blowing/Inflating, And Air Extraction
Shell Material:
Abs
Product Size:
8.3*6.4*2.6in21.3x16.3x6.7cm
Weight:
340g (Bare Metal)
Packing List:
Handheld Wireless Vacuum Cleaner*1, Brush*1, Flat Tube*1, Large Nozzle*1, Small Nozzle*1, Usb Charging Cable*1, Manual*1:
Notice:
1.Our Wall Charger Has Ic Protection, In Order To Protect The Vacuum, Please Make Sure You First Connect The Wall Outlet Then Connect The Vacuum Before Charging.:
2.Due To Various Factors Such As Monitor Brightness And Light Brightness, The Real Color Of The Item May Be Slightly Different From The Pictures Shown On The Website. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.