.

.

ALREMO HUANGXING - čišćenje za čišćenje, pametno USB punjenje podnim usisavačem, kompaktna veličina za kućnu kancelariju

ALREMO HUANGXING - čišćenje za čišćenje, pametno USB punjenje podnim usisavačem, kompaktna veličina za kućnu

Ocjena kupaca:

KM 43.50
Od robe
Dostupno je narudžbi

Učinkovito očistite rubnu prašinu i smanjite sudar namještaja, stvarajući čist i udoban dom Izgrađen u okviru filtra i kutija za prašinu mogu se otvoriti, jednostavan za čišćenje, indikator napajanja ukazuje na pokretanje robota za pokretanje ili zatvaranje. Ušteda energije, stabilan vijek trajanja baterije, efikasan postupak čine manju potrošnju energije i veće performanse. Kompaktna veličina, jednostavan rad i jednostavan za upotrebu, pogodan za kućnu upotrebu za čišćenje dnevnog boravka, spavaće sobe i tako dalje. Oduzeti bilateralnu četku za širok spektar čišćenja, čak i ugao i drugih malih mjesta mogu se temeljito očistiti. Učinkovito očistite rubnu prašinu i smanjite sudar namještaja, stvarajući čist i udoban dom. Izgrađen u okviru filtra i kutija za prašinu mogu se otvoriti, jednostavan za čišćenje, indikator napajanja ukazuje na pokretanje robota za pokretanje ili zatvaranje. Ušteda energije, stabilan vijek trajanja baterije, efikasan postupak čine manju potrošnju energije i veće performanse. Kompaktna veličina, jednostavan rad i jednostavan za upotrebu, pogodan za kućnu upotrebu za čišćenje dnevnog boravka, spavaće sobe i tako dalje. Oduzeti bilateralnu četku za širok spektar čišćenja, čak i ugao i drugih malih mjesta mogu se temeljito očistiti. Oduživanje bilateralne četke za širok raspon čišćenja, čak i ugao i drugih malih mjesta mogu se temeljito očistiti. Ušteda energije, stabilan vijek trajanja baterije, efikasan postupak čini čizmenu potrošnju energije i veće performanse. Izgrađen u filterskom ekranu i kutiji za prašinu mogu se otvoriti, jednostavan za čišćenje, indikator napajanja označava da se pokreće robot za pokretanje ili zatvaranje. Kompaktne veličine, jednostavan rad i jednostavan za upotrebu, pogodan za kućnu upotrebu za čišćenje dnevnog boravka, spavaće sobe i tako dalje. Učinkovito očistite prašinu i smanjite sudar namještaja, stvarajući čist i udoban dom.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Vacuum Cleaner
Material:
ABS
Color:
Black
Size:
Approx.23x6.5cm/9.1x2.6in
Weight:
Approx.800g/28.2oz
Battery Model:
Polymer lithium battery 18650(Included)
Battery Capacity:
1800mAh
Mode of Operation:
Mechanical
Power Supply:
USB
Timing Function:
No timing
Rated Voltage:
5V
Rated Power:
5W
Cleaning Route:
Random
Sweeper Function:
Sweep suction
Application:
For home
Application Area:
90 120銕?br>
Package List:
1 x Vacuum Cleaner:
4 x Sweeping Brush:
1 x USB Cable:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 0 1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.