.

.

YFDM fetalno kožno kotač abdominalni mišićna oprema za fitnes opremu Početna Ženska Smanjeni trbušni roller Muška sportska prsluka

YFDM fetalno kožno kotač abdominalni mišićna oprema za fitnes opremu Početna Ženska Smanjeni trbušni roller

Ocjena kupaca:

KM 270.39
Od robe
Dostupno je narudžbi

Materijal : Unutrašnjost točka na trbuhu izrađen je od nehrđajućeg čelika kako bi se osigurala izdržljivost Sa podstavljenom ručkom, udoban zahvat. Naš fitnes valjak je kompaktna i stabilna fitnes oprema, ručka je izrađena od udobne pjene, tako da možete trenirati trbuh, noge, ramena, leđa, ruke u skladu sa svojim planom. Jednostavan za sastavljanje i pogodno za sve nivoe fitnesa : teretane na nivou teretane, pogodna fitness oprema, pogodna za početnike i napredne vježbe. Stabilan valjak : valjak je opremljen duljem cijevi za ručicu i prekrivena je neklizaćom pjenom, tako da je stabilnija. Praktično : Zbog svoje svjetlosne težine, vrlo je zgodno za nošenje, a potrebno je samo nekoliko sekundi za instalaciju, tako da možete izvesti trening mišića i fitness bilo gdje. Materijal : Unutrašnjost točka na trbuhu izrađen je od nehrđajućeg čelika kako bi se osigurala izdržljivost. Sa podstavljenom ručkom, udoban zahvat. Naš fitnes valjak je kompaktna i stabilna fitnes oprema, ručka je izrađena od udobne pjene, tako da možete trenirati trbuh, noge, ramena, leđa, ruke u skladu sa svojim planom. Jednostavan za sastavljanje i pogodno za sve nivoe fitnesa : teretane na nivou teretane, pogodna fitness oprema, pogodna za početnike i napredne vježbe. Stabilan valjak : valjak je opremljen duljem cijevi za ručicu i prekrivena je neklizaćom pjenom, tako da je stabilnija. Praktično : Zbog svoje svjetlosne težine, vrlo je zgodno za nošenje, a potrebno je samo nekoliko sekundi za instalaciju, tako da možete izvesti trening mišića i fitness bilo gdje. Opis : Njeni materijali i brza instalacija čine ga moraju imati za bilo koju kućnu teretanu ili fitnes putovanja. Upotrijebite ovaj točak za jačanje i ojačanje trbuha, jezgre, ruke i leđa. Kao što je prikazano pakiranje uključuje : 1x trbuh kotača za trening : Kleknite na prostirku, držite ručicu za ručice s obje ruke, a zatim prevrnite naprijed do Torsa A ruke su fiksni, a zatim se okreću naprijed.

Osnovna svojstva

Color:
as shown
Package includes:
1x belly wheel
Recommended training plan:
Kneel on the mat, hold the foam handle tightly with both hands, then roll forward until the torso and arms are fixed, then roll backwards.:
Keep your legs straight, bend your waist, hold your hands tightly on the foam handle, and then roll forward until the torso and arms are fixed, then roll back.:
2. Due to manual measurement, the allowable deviation of measurement is 1-3cm. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.