.

.

Biciklističke samo za zaključavanje pedali, popravak zamjene ne klizača aluminijske legure Safe za pedale za bicikle sa priborom za biciklističke bicikle

Biciklističke samo za zaključavanje pedali, popravak zamjene ne klizača aluminijske legure Safe

Ocjena kupaca:

KM 5.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Koristi se za : samosvlake papučice ispravljaju svoj položaj i lakše čine biciklizam ANTI-SKL : Uređaj za samozaključavanje je anti-klizanje, čineći putni bicikl papučicu sigurnijom za vožnju na grubim tlom. Najbolja zamjena : papučica aluminijske legure može dobro zamijeniti stare ili oštećene. Aluminijska legura : površina pedala za bicikle izrađena je od visokokvalitetne aluminijske legure, anti-hrđe i velike čvrstoće. Jednostavan za instalaciju : putnice za samo-zaključavanje za bicikle dolaze sa dodacima za jednostavnu instalaciju. Dobar pratilac bicikla. Površina papučice izrađena je od visokokvalitetne aluminijske legure, anti-hrđe i velike snage. Osovina čelične kotača hrom-molibdena ima odličnu izdržljivost i stabilnost. Uređaj za samo-zaključavanje je anti-klizač, čineći da se sigurnije voziti na grubo tlo. Samo-zaključavanje papučice Ispravite svoj položaj i učinite bicikliznim lakšim. Dolazi sa dodacima za jednostavnu instalaciju. Dobar pratilac bicikliranja. Stanje : 100% Brand Newitem Tip : Bike Pedals Model : R21 Material : aluminijska legura + hromi-molibden Steelcolor : Kao što su slike prikazane veličine proizvoda : Približno. 90 x 100 mm / 3,5 x 3.9inkonpatibilno sa za za SLSPINDLE : 9/16 "Primenljivo model : za planinski bicikl Lista paketa : 1 par biciklističke pedale1 par brava Cleat6 x vijci6 x fitinzi1 x Spannner Nernote : 1 Molimo vas da dobijete 1-3cm Greška na ručno mjerenje. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bike Pedals
Model:
R21
Material:
Aluminum Alloy + Chromium‑molybdenum Steel
Color:
As Pictures Shown
Product Size:
Approx. 90 x 100mm/ 3.5 x 3.9in
Compatible with for SPD ‑ SL:
Spindle:
9/16
Applicable Model:
For mountain bike
Package List:
1 Pair Bike Pedals1 Pair Lock Cleat:
6 x Screws:
6 x Fittings:
1 x Spanner:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.