.

.

Komplet vijaka Set vijaka sa ravnom glavom 60kom M8 Tiple Screw namještaj za obradu drveta konektor sa dvostrukim vijkom vješalica vijak Željezni Vijci

Komplet vijaka Set vijaka sa ravnom glavom 60kom M8 Tiple Screw namještaj za obradu drveta konektor

Ocjena kupaca:

KM 48.05
Od robe
Dostupno je narudžbi

? [Višenamjenski] : komplet vijaka i matica, set vijaka pogodan je za različite vrste namještaja kao što su krevetići, Kreveti Na Sprat, ormarići, stolice, krevetići itd Vijčani setovi su takođe idealni za spajanje drveta, drvenih ploča, kuhinjskih ploča itd. Komplet za vijke i matice zadovoljava vaše različite potrebe. ? [Prijenosni i jednostavni] : svi vijci i matice su upakovani u izdržljivu i prenosivu plastičnu kutiju sa oznakama sa specifikacijama. Sa prenosivom plastičnom kutijom za vijke, možete lako organizovati i skladištiti ove male vijke i matice. Stoga možete brzo pronaći vijke i matice koje su vam potrebne i tako poboljšati svoju radnu efikasnost. ? [Materijal] : set vijaka je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304, set vijaka ima vrhunsku otpornost na rđu i oksidaciju, navoji su veoma oštri i jaki, set vijaka se neće lako skinuti pištoljem za vijke. Može osigurati dugo korištenje čak i u teškim uslovima. ? [Širok spektar primena] : vijčani set je idealan za električne priključke u kućanskim i komercijalnim aparatima, automobilima i brodovima gde napajanje ima priključak sa navojem/vijkom. ? [Odlična usluga] : ako niste 100% zadovoljni iz bilo kog razloga, mi ćemo ga vratiti i obezbediti zamenu ili punu povraćaj ako je potrebno. Bez gnjavaže, kašnjenja i pitanja!. ? [Višenamjenski] : komplet vijaka i matica, set vijaka pogodan je za različite vrste namještaja kao što su krevetići, Kreveti Na Sprat, ormarići, stolice, krevetići itd. Vijčani setovi su takođe idealni za spajanje drveta, drvenih ploča, kuhinjskih ploča itd. Komplet za vijke i matice zadovoljava vaše različite potrebe. ? [Prijenosni i jednostavni] : svi vijci i matice su upakovani u izdržljivu i prenosivu plastičnu kutiju sa oznakama sa specifikacijama. Sa prenosivom plastičnom kutijom za vijke, možete lako organizovati i skladištiti ove male vijke i matice. Stoga možete brzo pronaći vijke i matice koje su vam potrebne i tako poboljšati svoju radnu efikasnost.

Osnovna svojstva

Material:
Iron
finishing:
Zinc plating
Size(thread diameter*overall length, mm) & quantity:
8*40 10pcs:
8*50 10pcs:
8*60 10pcs:
8*70 10pcs:
8*75 10pcs:
8*80 10pcs:
Weight:
1119g / 39.5oz (approx.)
Package list:
1 set * Dowel Screws:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.