.

.

Jeanoko 24pcs dijelovi za zavarivanje baklja Kontakt tip plinskog mlaznica Tip držač labudnog vrata za MB15 15AK MIG zavarivač baklje

Jeanoko 24pcs dijelovi za zavarivanje baklja Kontakt tip plinskog mlaznica Tip držač labudnog vrata za MB15 15AK

Ocjena kupaca:

KM 8.09
Od robe
Dostupno je narudžbi

Ono što dobivate : dobit ćete 10 x kontaktni savjet 0,8 mm, 5 x plinska mlaznica, 5 x držač tipa, 2 x izolacijski rukav, 1 x ključ, 1 x labudni vrat Za bolje iskustvo kupca, optimizirat ćemo proizvod iz s vremena na vrijeme. Premium materijali : Naše dijelove za zavarivanje baklje izrađeni su od visokokvalitetnog bakrenog materijala s dobrom toplotnom provodljivošću i dugoročnom izdržljivošću. Izvrsna izrada i izvrsna operacija osiguravaju njegovu super izdržljivost. Jednostavan za instaliranje : dijelovi za zavarivanje baklja opremljeni su ključem za jednostavnu ugradnju i uklanjanje. A dijelovi za zavarivanje baklja imaju stabilan performanse i dugotrajan život. Obim aplikacija : Naše dijelove za zavarivanje baklja su zavarivač potrošni komplet za zavarivanje za zavarivanje 15 AK. Postoje višestruki kontaktni savjeti, mlaznice za plin i držači savjeta koji su jednostavni za zamjenu. Visoka pouzdanost : Naši dijelovi za zavarivanje baklji su podvrgnuti strogu kontrolu kvalitete i osiguranje kvaliteta, sa visokim sigurnosnim faktorom i jednostavnom upotrebom. Izvrsna izrada, može savršeno zamijeniti staru, i može udovoljiti vašim potrebama. Ono što dobivate : dobit ćete 10 x kontaktni savjet 0,8 mm, 5 x plinska mlaznica, 5 x držač tipa, 2 x izolacijski rukav, 1 x ključ, 1 x labudni vrat. Za bolje iskustvo kupca, optimizirat ćemo proizvod iz s vremena na vrijeme. Premium materijali : Naše dijelove za zavarivanje baklje izrađeni su od visokokvalitetnog bakrenog materijala s dobrom toplotnom provodljivošću i dugoročnom izdržljivošću. Izvrsna izrada i izvrsna operacija osiguravaju njegovu super izdržljivost. Jednostavan za instaliranje : dijelovi za zavarivanje baklja opremljeni su ključem za jednostavnu ugradnju i uklanjanje. A dijelovi za zavarivanje baklja imaju stabilan performanse i dugotrajan život. Obim aplikacija : Naše dijelove za zavarivanje baklja su zavarivač potrošni komplet za zavarivanje za zavarivanje 15 AK.

Osnovna svojstva

Material:
Copper
Fit for 15AK Torch :
  :
Package list:
10 x Contact Tip 0.8mm :
5 x Gas Nozzle :
5 x Tip Holder :
2 x Insulating Sleeve :
1 x Wrench :
1 x Swan Neck :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.