.

.

30ml ekstrakt sa češnjakom Esencijalno ulje aroma ulje, eterično ulje za mršavljenje, učinkovito promoviraju cirkulaciju krvi, za limfnu drenažu ublažava oteklinu i bol

30ml ekstrakt sa češnjakom Esencijalno ulje aroma ulje, eterično ulje za mršavljenje, učinkovito promoviraju

Ocjena kupaca:

KM 5.56
Od robe
Dostupno je narudžbi

? Najbolje masažno ulje za žene】 Ekstrakt belog češnjaka najbolje znaju za ublažavanje mišićnog bola i napetosti, ublaživanje bubrenja, poticaj za probavu, promovirajući cirkulaciju krvi itd Limfna odvodnjava ulje za češnjake za toplu, energiju Ulje, popularno kao olakšanje za bilo koju vrstu probavne uznemirenosti, mučnine, proliv, plina. ? 【Ekstrakt sa mršavim češnjakom Esencijalno ulje】 Omogućuje brz efekat sagorijevanja masti i pomaže u uništavanju celulitnih ćelija 10 puta efikasnije nego samo na primenu na kožu. Izveden iz prirodnog ekstrakta češnjaka, ovo Đumbir ulje koristi vam povećanjem cirkulacije krvi i povećanjem brzine na kojem se otpad uklanja iz vašeg tijela. "Limfna drenaža】 Ekstrakt od belog luka odličan je čisti prirodni tretman za cirkulaciju krvi, esencijalno ulje češnjak veliko je prirodno rješenje za limfnu drenažu, edeme, paukove vene i varikozne vene. Duboko opuštanje, smanjite umor i ublažite stres. ? 【Biljna formula】 Izvedena iz prirodnog korijena češnjaka, ovo ulje za češnjake koristi vam povećanjem cirkulacije krvi i povećanjem brzine na kojem se otpad uklanja iz vašeg tijela. Apsolutno je siguran i efikasan i može se koristiti svakodnevno. ? Sef i efikasan】 Koristi se za hidratantnu, zatezanje, masaža u lavipeditumu, gui Sha tretman, banja, kupatilo, masaža itd. Biljno za mršavljenje ulje za mršavljenje, sigurno i besplatno od nuspojave, ali treba vremena, ali treba vremena Za stupanje na snagu, preporučuje se kontinuirano koristiti. ? Najbolje masažno ulje za žene】 Ekstrakt belog češnjaka najbolje znaju za ublažavanje mišićnog bola i napetosti, ublaživanje bubrenja, poticaj za probavu, promovirajući cirkulaciju krvi itd. Limfna odvodnjava ulje za češnjake za toplu, energiju Ulje, popularno kao olakšanje za bilo koju vrstu probavne uznemirenosti, mučnine, proliv, plina. ? 【Ekstrakt sa mršavim češnjakom Esencijalno ulje】 Omogućuje brz efekat sagorijevanja masti i pomaže u uništavanju celulitnih ćelija 10 puta efikasnije nego samo na primenu na kožu.

Osnovna svojstva

Material:
Garlic Extract
Content:
30ml
State:
Liquid
Color:
light yellow
Uses:
foot bath, massage, bath, aromatherapy, spa
Care:
legs, buttocks, neck, body, etc.
Package Included:
1/3/5Pcs * Belly Ginger Oil:
Instructions:
1. Take a small amount of essential oil:
2. 2-3 drops of essence points on the palm, easy to use:
3. Evenly apply essential oils on the affected area and massage gently 4. Massage until absorbed:
5. Flick the skin with your fingers to help absorb oil:
Note:
1. If Abnormal skin or skin irritation, immediately stop using it.:
2. Due to the difference between different monitors or color reflection in the monitor lighting,background etc, the picture may not reflect the actual color of the item.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.