.

.

Géneric noćno svjetlo za djecu, ležeća ravna zečja lampa za tapšanje boje koja mijenja malo silikonsko noćno svjetlo za djecu u spavaćoj sobi u krevetu

Géneric noćno svjetlo za djecu, ležeća ravna zečja lampa za tapšanje boje koja mijenja malo silikonsko

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

?【Umirujuće slatko noćno svjetlo za djecu】slatko noćno svjetlo za djecu nudi nježni i umirujući sjaj za djecu svih uzrasta da otjeraju mrakNoćno svjetlo su savršeni pratioci prije spavanja koje se dijete plaši da sama spava u mraku (noćno svjetlo zečića će učiniti da se djeca osjećaju sigurno). ?【Dobar pomoćnik za dekompresiju】odabrani visokokvalitetni meki silikonski materijal pogodan za kožu, možete ga mijesiti ili štipati po volji, dobar je pomoćnik za oslobađanje raspoloženja i oslobađanje od stresa i tjeskobe. Udoban osjećaj je teško izvući. ?【USB Punjivo i prenosivo】1200m Ah punjiva baterija za noćne lampe za bebe mogu se napajati sa mikro USB utičnicom za punjenje, vrijeme upotrebe maksimalno 56 sati, djeca mogu donijeti noćna svjetla za dječje sobe sa sobom tokom putovanja. ?【Umirujuće zečje noćno svjetlo】noćna lampa nudi blagi i smirujući sjaj za djecu svih uzrasta da otjeraju mrak i prate djecu prije spavanja, tako da roditelji također mogu mirno spavati. Više se ne brine da se bori sa spavanjem. ?【Garancija zadovoljstva】 : kvalitet smatramo svojim životom i posvećeni smo pružanju kupaca boljim proizvodima. Sretni smo što Vam možemo pomoći oko bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. ?【Umirujuće slatko noćno svjetlo za djecu】slatko noćno svjetlo za djecu nudi nježni i umirujući sjaj za djecu svih uzrasta da otjeraju mrak.Noćno svjetlo su savršeni pratioci prije spavanja koje se dijete plaši da sama spava u mraku (noćno svjetlo zečića će učiniti da se djeca osjećaju sigurno). ?【Dobar pomoćnik za dekompresiju】odabrani visokokvalitetni meki silikonski materijal pogodan za kožu, možete ga mijesiti ili štipati po volji, dobar je pomoćnik za oslobađanje raspoloženja i oslobađanje od stresa i tjeskobe. Udoban osjećaj je teško izvući. ?【USB Punjivo i prenosivo】1200m Ah punjiva baterija za noćne lampe za bebe mogu se napajati sa mikro USB utičnicom za punjenje, vrijeme upotrebe maksimalno 56 sati, djeca mogu donijeti noćna svjetla za dječje sobe sa sobom tokom putovanja.

Osnovna svojstva

Material:
Silica gel
Size:
About 8.5x9.5x20cm/3.3x3.7x7.9in
Package List:
1 x rabbit silicone lamp:
Notes:
Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.