.

.

Liruipengbj povećalo ekrana za mobilni telefon, 3D HD filmski ekran za mobilni telefon Amplifier, nosač za Desktop telefon od 12, za telefon i podlogu, poklon za djecu, muža, ženu

Liruipengbj povećalo ekrana za mobilni telefon, 3D HD filmski ekran za mobilni telefon Amplifier,

Ocjena kupaca:

KM 2.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

☆Rješenje je ovdje : ako gledate mnogo filmova i video zapisa na svom pametnom telefonu, a želite da ublažite taj vizuelni zamor i nelagodu koji dolazi od fokusiranja na mali ekran tokom dužeg vremenskog perioda, naša lupa za ekran pametnog telefona je savršeno rješenje! ☆Gledajte filmove i video zapise kao nikada do sada : povećalo ekrana radi baš kao ekran za projektor telefona, efektivno udvostručujući veličinu vašeg ekrana tako da možete u potpunosti uživati u filmovima i video zapisima na svom pametnom telefonu u HD-u. ☆Kompatibilno sa vašim uređajem : lupa ekrana je posebno dizajnirana da odgovara većini pametnih telefona, na primjer, pogodna za Android telefone itd. Ekran projektora Lupe sigurno će raditi sa vašim uređajem. Štaviše, za uvećanje ekrana nije bila potrebna baterija. ☆Nevjerovatno svestrano : povećalo ekrana je lagano i prenosivo, tako da ga možete lako nositi bilo gdje. Iako savršen za filmove i video zapise, i koristiti ga za HD gaming!. ☆Premium kvalitet : izrađujemo pojačala ekrana sa postoljem za telefon koristeći najkvalitetnije masivno drvo kako bismo osigurali produženu trajnost. Uvjereni smo da ćete voljeti svoj novi uvećač ekrana telefona. ☆Rješenje je ovdje : ako gledate mnogo filmova i video zapisa na svom pametnom telefonu, a želite da ublažite taj vizuelni zamor i nelagodu koji dolazi od fokusiranja na mali ekran tokom dužeg vremenskog perioda, naša lupa za ekran pametnog telefona je savršeno rješenje!. ☆Gledajte filmove i video zapise kao nikada do sada : povećalo ekrana radi baš kao ekran za projektor telefona, efektivno udvostručujući veličinu vašeg ekrana tako da možete u potpunosti uživati u filmovima i video zapisima na svom pametnom telefonu u HD-u. ☆Kompatibilno sa vašim uređajem : lupa ekrana je posebno dizajnirana da odgovara većini pametnih telefona, na primjer, pogodna za Android telefone itd. Ekran projektora Lupe sigurno će raditi sa vašim uređajem.

Osnovna svojstva

Product name:
12 inch mobile phone screen magnifier
Product size:
25.5x21.8x8mm
Product material:
fiberboard + acrylic Fresnel lens
Magnification:
2~4 times
PACKAGE INLCUDED:
1 x 12 inch mobile phone screen magnifier:
We only sell screen magnifiers and do not contain other items:
If you have any questions before buying or using, please feel free to contact us. We will give you the most truthful and satisfactory answer as soon as we receive the information. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.