.

.

G. Zajednički komplet za ublažavanje koljena, naljepnica za ekstrakt prirodnog koljena, nebo, zakrpa za ublažavanje koljena, za leđa, vrat, bol u ramenu i bol u mišićima Artritih

G. Zajednički komplet za ublažavanje koljena, naljepnica za ekstrakt prirodnog koljena, nebo, zakrpa

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Prirodni sastojci - - zakrpa za ublažavanje koljena od strane gospodina Joil-a izrađeni su od kineskih tradicionalnih prethodnih biljaka Plina Prirodni biljni ekstrakt, siguran i bez stimulacije. Patmar za posipanje ima dobru propusnost zraka i propusnost vode, omogućavajući vašoj koži da slobodno diše. Naš zakrpa je prenosiv i lagan, prikladan je za nošenje i upotrebu bilo kada. Višenamjenska zakrpa za bolove - - Zakrpa za boli u koljenu pogodna je za vrat, ramena, koljena, gležnjeve i razne dijelove tijela. Može ublažiti sve vrste bolova u vezi sa bolom kralježnice grlića matičara. Jednostavan za upotrebu - - jednostavno očistite zahvaćenu kožu toplom vodom, uklonite zaštitni film i zalijepite flaster za osporite ljepljive bolove na području gdje se boli. Siguran i efikasan - napravljen sa prirodnim sastojcima. Pomoć Prirodno ublažite bol u do 8 sati bez ikakvih lijekova, hemikalija ili nuspojava. Široko primjena - bolovi zakrpe mogu pomoći ublažavanju umora, boli mišića, ukočenih ramena, reumatizmu boli artritisa, cervikalne spondiloze, promoviraju cirkulaciju krvi. Prirodni sastojci - - zakrpa za ublažavanje koljena od strane gospodina Joil-a izrađeni su od kineskih tradicionalnih prethodnih biljaka Plina. Prirodni biljni ekstrakt, siguran i bez stimulacije. Patmar za posipanje ima dobru propusnost zraka i propusnost vode, omogućavajući vašoj koži da slobodno diše. Naš zakrpa je prenosiv i lagan, prikladan je za nošenje i upotrebu bilo kada. Višenamjenska zakrpa za bolove - - Zakrpa za boli u koljenu pogodna je za vrat, ramena, koljena, gležnjeve i razne dijelove tijela. Može ublažiti sve vrste bolova u vezi sa bolom kralježnice grlića matičara. Jednostavan za upotrebu - - jednostavno očistite zahvaćenu kožu toplom vodom, uklonite zaštitni film i zalijepite flaster za osporite ljepljive bolove na području gdje se boli. Siguran i efikasan - napravljen sa prirodnim sastojcima.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Moxibustion Sticker
Material:
Non-woven Fabric
Main Ingredient:
Wormwood
Quantity:
12pcs/Box
Size:
Approx.14.4 * 9.6cm / 5.6 * 3.7in
Package Weight:
56g
Package List:
12/24/36/60pcs Knee Relief Patches:
Precautions:
1. People with redness, swelling, congestion, or broken skin should not be used:
2. Prohibited for people with allergies:
3. Prohibited during pregnancy and lactation:
4. Do not stick to hair, eyebrows and sweaty areas to avoid falling off 5. A small number of people have a local irritation or rash during use, which does not affect the use, and gradually disappears after stopping:
6. Children should be used under adult supervision:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.