.

.

Klizna brava, Klizna vrata Prozor Lock, jednokrevetna brava s jednim dvokrevetnim bravom, prozorska vrata sigurnosna brava za dom, klizna brava, klizna vrata, MDOO

Klizna brava, Klizna vrata Prozor Lock, jednokrevetna brava s jednim dvokrevetnim bravom, prozorska vrata

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Površinski tretman je u redu, nema hrđe, nema promjene boje i osiguranja kvaliteta Ovaj model je dvostruka brava na bodljikom kukom koja se otvara i zatvara glatko i ugodno za upotrebu. 2pcs / set od 400 mm dvosmjerni slajdovi 17 mm širok fiok s. Pogodno za sva mobilna staklena vrata i prozor, jednostavan i brz za instalaciju, uštedite vrijeme instalacije. Čelična kugla slaže s dvosmjernim laboratorijskim klizačem. Napravljen od kućišta od nehrđajućeg čelika i pribor za legure cinka, nema potrebe za brigom o njegovoj kvaliteti. Moderan i jednostavan stil, neće biti nametljiv kada se instalira na vratima, korisna. Površinski tretman je u redu, nema hrđe, nema promjene boje i osiguranja kvaliteta. Ovaj model je dvostruka brava na bodljikom kukom koja se otvara i zatvara glatko i ugodno za upotrebu. 2pcs / set od 400 mm dvosmjerni slajdovi 17 mm širok fiok s. Pogodno za sva mobilna staklena vrata i prozor, jednostavan i brz za instalaciju, uštedite vrijeme instalacije. Čelična kugla slaže s dvosmjernim laboratorijskim klizačem. Napravljen od kućišta od nehrđajućeg čelika i pribor za legure cinka, nema potrebe za brigom o njegovoj kvaliteti. Moderan i jednostavan stil, neće biti nametljiv kada se instalira na vratima, korisna. Specifikacija : 100% Brand Newitem Tip : Jednostrana brava Catchaterial : Kućište od nehrđajućeg čelika + Pribor za legure cinka : Kao što je prikazano u veličini proizvoda : cca. 20 x 2,8cm / 7,9 x 1.1 Nadlopolje : cca.7inscop aplikacije : Mobilna vrata, prozori, mobilna staklena vrata i prozor, klizna staklena vrata, itd. INDER : Moderna i jednostavna težina : cca.1 Ozpakaka lista : 1 set x Lock1 Pack X Pribor (4 kom) 2 x Ključna Napomena : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 1-3cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Single Sided Lock Catch
Material:
 Stainless Steel Housing + Zinc Alloy Accessories
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 20 x 2.8cm / 7.9 x 1.1in
Hole Distance:
Approx. 17cm / 6.7in
Scope of Application:
Mobile doors, window, mobile glass doors and window, sliding glass doors, etc.
Style:
Modern and simple
Weight:
Approx. 230g / 8.1oz
Package List:
1 Set x Door Lock1 Pack x Accessories (4 Pcs)2 x Key
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Oni također kupuju s ovim proizvodom.