.

.

Podna tranzicijska traka od drveta do pločica, 10cm Extra širokog tepiha / pločica za vagon za vinilni podovi, valutivni otvor za aluminijum

Podna tranzicijska traka od drveta do pločica, 10cm Extra širokog tepiha / pločica za vagon za

Ocjena kupaca:

KM 28.15
Od robe
Dostupno je narudžbi

【Aluminijum / opterećenje 300kg】 : izrađen od anodiziranog aluminija Izdržljiv aluminijum izdržava velike prometne površine u kući u kući. Podržava do 300kg (660 lbs) kapaciteta. 【Tvrtka tepiha】 : Povezuje se na neravni podovi. Pogodan je za prag prelaska u kojoj je razlika u visini između tepiha / kata i tla nalazi se na 1-4cm. 【Prilagođena veličina】 : Možete ga prilagoditi slobodno prema vašim potrebama. Jednostavno izrežite na željenu dužinu pomoću škara ili komunalnog noža. Jednostavna instalacija】 : Jednostavno koristite ljepilo da biste osigurali bazu na podobnicu i kliknite na višenamjenski reduktor za pokrov podova. (Ne dolazi ni sa ljepilom). 【Briga o kupcima】 Posvećeni smo pružanju premium proizvoda za vas. Ako ima problema s tim, ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo je odgovoriti i riješiti u roku od 24 sata. 【Aluminijum / opterećenje 300kg】 : izrađen od anodiziranog aluminija. Izdržljiv aluminijum izdržava velike prometne površine u kući u kući. Podržava do 300kg (660 lbs) kapaciteta. 【Tvrtka tepiha】 : Povezuje se na neravni podovi. Pogodan je za prag prelaska u kojoj je razlika u visini između tepiha / kata i tla nalazi se na 1-4cm. 【Prilagođena veličina】 : Možete ga prilagoditi slobodno prema vašim potrebama. Jednostavno izrežite na željenu dužinu pomoću škara ili komunalnog noža. Jednostavna instalacija】 : Jednostavno koristite ljepilo da biste osigurali bazu na podobnicu i kliknite na višenamjenski reduktor za pokrov podova. (Ne dolazi ni sa ljepilom). 【Briga o kupcima】 Posvećeni smo pružanju premium proizvoda za vas. Ako ima problema s tim, ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo je odgovoriti i riješiti u roku od 24 sata. ✔ Trmpiranje tepiha lako prekriva šav ili jaz između dvije podove površine nejednake visine. Za upotrebu na vratima, ulaznice u sobi ili druge lokacije na kojima se susreću dvije neravnovene podove .✔ Specifikacija : - Materijal : širina aluminija : 10cm / 3,93 inča - povezuje se na neravne podove do 1-4cm / 0,4 "-1,57" u visinu Razlika - Sadržaj : 1 × Podna prelazna traka (odgovarajući proizvod u slici proizvoda nije uključen u paket) ✔ Funkcija : - Dizajn niskog profila sprečava putovanja i FALDS.

Osnovna svojstva

- Material:
Aluminum
- Width:
10cm/3.93 inch
- Connects to uneven floors up to 1-4cm/0.4-1.57 in height difference:
- Contents:
1 × Floor transition strip (The matching product in the product image is not included in the package)
✔ Feature:
- Low-profile design prevents trips and falls.:
- Was not glue included. Not to slip when wet.:
- Excellent for finishing in home, office or commercial.:
- Carpet trim gives your flooring a clean edge where prevents carpet edges from fraying.:
- Suitable for threshold transition between carpet and floor tiles, floor to carpet, carpet to floor and edge trimming decoration.:
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.