.

.

Zgušnjava prozirna vodootporna cerada 6x9m, vodootporna jasna tarpa sa grombotima, teška prašina otporna na kišu od kiše, za biljke staklenike, popločani pokrov

Zgušnjava prozirna vodootporna cerada 6x9m, vodootporna jasna tarpa sa grombotima, teška prašina otporna na

Ocjena kupaca:

KM 3.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Izdržljiva cerada za dugotrajnu zaštitu : Naša bistra cerada izrađena je od 12 mil izdržljivih teških pvc vinila, snažnog i izdržljivog Četiri ugla ojačane su plastičnim pločama i malim metalnim rupama. Svaka Tarp proći će test suza kako bi se osigurala izdržljivost proizvoda. Aluminijske ušice za učvršćivanje : ušica je izrađena od aluminija, koja je jača i izdržljiva nego na tržištu, poput rupa bakra. Ušice su otprilike svakih 50cm (20-inčni) duž ivica i na svakom 4 uglu, što omogućava jednostavno i brzo pričvršćivanje i pričvršćivanje cerada. Visok proziran : PVC materijal je super jasan što osigurava da možete paziti na stvari koje pokrivate, sve je pod kontrolom. Super prozirna i super zaštita okoliša, cerada za ponovljena i proširena upotreba. Prikladno je za ekstremne uvjete vremena i radnog mjesta. Širok raspon upotrebe : Pogodno za industriju, poljoprivredu i transport. Tarp se može koristiti u zatvorenom i na otvorenom. Može se koristiti u dvorišnim namještajem, staklenicima, balkonskim tarpima, balkonima, sunčanim sobama, biljnim izolacijama, jastucima vlage, skloništa za cvijeće, arbors. DIY usluga : Možemo prilagoditi različite veličine TARP-a i GROMET udaljenosti prema vašim potrebama. Zbog ivica šava, sve navedene veličine su nešto različite od stvarne veličine. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte nas na vrijeme. Izdržljiva cerada za dugotrajnu zaštitu : Naša bistra cerada izrađena je od 12 mil izdržljivih teških pvc vinila, snažnog i izdržljivog. Četiri ugla ojačane su plastičnim pločama i malim metalnim rupama. Svaka Tarp proći će test suza kako bi se osigurala izdržljivost proizvoda. Aluminijske ušice za učvršćivanje : ušica je izrađena od aluminija, koja je jača i izdržljiva nego na tržištu, poput rupa bakra. Ušice su otprilike svakih 50cm (20-inčni) duž ivica i na svakom 4 uglu, što omogućava jednostavno i brzo pričvršćivanje i pričvršćivanje cerada.

Osnovna svojstva

Material:
PVC
Thickness:
0.3mm
Hole Spacing:
50cm/19in
Transparency:
99.99%
Water Resistance:
100%
Weight:
420g/㎡
Size:
Customizable Size
Maintenance:
Just Wipe With A Damp Cloth
Function:
General Purpose, Weatherproof, Dustproof, Waterproof, Heat Preservation
Features:
1. Transparent PVC:
99.9% transparency, rainproof and not shading, provide light demand.
2. Edge reinforcement:
thicker one-piece wrapping rope, making the tarpaulin more beautiful and durable.
3. Thickness 0.3mm:
Tougher and firmer, longer service life, and greatly improved heat preservation.
4. Hole:
The buttonhole is made of aluminum alloy, which is encrypted to one buttonhole every 0.5m/20in, and the tension is evenly distributed.
Installation Skills:
When installing, be sure to fix it on a certain slope to promote the drainage of stagnant water. You can also install the support bracket under the tarp.:
Package Content:
1x Transparent Tarpaulin:
Attention:
1.If you receive this product in winter, it is recommended that you leave the tarp in a warm place overnight to make it easy to use. :
2.Due to the need to heat seal and strengthen the edges, the actual size of the finished product is 5-8 cm smaller than the size you purchased. This is standard practice, please understand :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.