.

.

N / A Fotografski rasvjetni komplet, uključujući 2x2M pozadinu fotografija Muslin pozadine softbox Light stalke Prijenosne torbe za foto studio

N / A Fotografski rasvjetni komplet, uključujući 2x2M pozadinu fotografija Muslin pozadine softbox Light stalke

Ocjena kupaca:

KM 27.20
Od robe
Dostupno je narudžbi

Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koji apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksija Izvrsno za studiju i portretne fotografije. Izdržljiv i fleksibilni čelični okvir koji se lako prebija na malu veličinu. Lagana i jednostavna za postavljanje, reflektira i širi svjetlo, ravnomjerno difuzno svjetlo iz bilo kakve bljeskalice ili stalnog svjetlosti dobro. Omogućite svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koji apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksija. Izvrsno za studiju i portretne fotografije. Izdržljiv i fleksibilni čelični okvir koji se lako prebija na malu veličinu. Lagana i jednostavna za postavljanje, reflektira i širi svjetlo, ravnomjerno difuzno svjetlo iz bilo kakve bljeskalice ili stalnog svjetlosti dobro. Omogućite svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Crno, bijeli i zeleni pamučni komplet izrađen je od pamučne tkanine koja apsorbira svjetlost i pomaže u uklanjanju refleksije. Mrzim za studio i portretne snimke. Prilični i fleksibilni čelični okvir koji se lako savijaju na malu veličinu i lako se postavljaju, Odražava se i širi svjetlost ravnomjerno, difuzirajuća svjetlost iz bilo koje bljeskalice ili konstantno svjetlo dobro. Čisti svijetlo okruženje za snimanje fotografija proizvoda. Kompaktan i jednostavan za postavljanje. Otpecifikacija : 1pcs 2x2m pozadina priklada (bijela crna zelena) 3pcs 50 W BOWCOBS3pcs Light STAND1 PCS FOTOGRAGA KLIPACACAGE : 1 SET * FOTO pozadinska pozadina Imate li pitanja o proizvodu , molimo kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.Grey pozadinske pozadine sažetak fotografija pozadina za profesionalna studija.

Osnovna svojstva

1PCS 2x2M Background stand:
3PCS Muslin Backdrop (White Black Green):
3PCS 50X70CM Softbox:
3PCS 20W NEW Bulbs:
3PCS Light stand:
1PCS Boom Arm with sandbag:
1PCS Oxford bag:
3PCS Photography clip:
Package Include:
1set*Photo Backdrop Stand:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Grey Backdrops Abstract Photography Backdrop Professional Studio Backgrounds :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.