.

.

6-rešetkasti rotirajući dozator za pirinač okrugla kanta za skladištenje pirinča posuda za skladištenje pirinča i žitarica dozator za suhu hranu sa jednim klikom kutija za skladištenje sušenog voća za skladištenje pirinča 2.18

6-rešetkasti rotirajući dozator za pirinač okrugla kanta za skladištenje pirinča posuda za skladištenje pirinča

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Rotirajući dozator za hranu ima karakteristike pritiskanja jednim dugmetom, dizajna pretinca i klasifikovanog skladištenja Prozirna i vidljiva kanta za pirinač u zrnu olakšava vam da posmatrate kapacitet. Napravljen od izdržljivog PP materijala, naš rotirajući dozator za hranu je siguran i zdrav. Rotirajuća kanta za pirinač može se postaviti u ugao, koji štedi prostor i može primiti 12 mačaka zrna. Veličina kante za zrno je oko 24 * 24 * 27cm/9. Kvantitativno branje pirinča jednim klikom, branje prema količini, bez otpada. Gornji poklopac dozatora za pirinač može se ukloniti kako bi se olakšalo dodavanje zrna. Naša posuda za suhu hranu može učiniti da vaša hrana bude suha i sigurna. Ovi kontejneri za skladištenje hrane koji se mogu slagati maksimiziraju vaš prostor i održavaju stvari organiziranim. Dozator za pirinač je idealan za radne površine, police za pribor za jelo, frižidere, zamrzivače, ormare, ormare, ormare itd. Specifikacija : naziv : rotirajući dozator za Rižumaterijal : PP materijal veličina proizvoda : 24 * 24 * 27cm/9.63 težina proizvoda : 2400gboja : Bijela specifikacije proizvoda : 6 mreža/12 cattiespacka lista : rotirajuća kanta za zrno*1 Napomene : zbog Svjetlosnih efekata i uglova snimanja, boja predmeta i ona prikazana na slici mogu imati nijansu.Usled ručnog merenja, može postojati tolerancija u veličini proizvoda.

Osnovna svojstva

Name:
Rotating Rice Dispenser
Material:
PP material
Product Size:
24*24*27cm/9.45*9.45*10.63in
Product weight:
2400g
color:
White
Product specifications:
6 grids/12 catties
Package List:
Rotating Grain Bucket*1:
Notes:
Due to the lighting effects and shooting angles, the color of the item and that shown in the picture might have a nuance.:
Due to manual measurement, there might be a tolerance in the product size. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.