.

.

Pojedinačni držač za jaja od nerđajućeg čelika, držač za jaja za meka kuvana jaja, prenosna posuda za doručak, kuhinjski alat za domaćinstvo pogodan za jaja, pačja jaja i guščja jaja

Pojedinačni držač za jaja od nerđajućeg čelika, držač za jaja za meka kuvana jaja, prenosna posuda za doručak,

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Θ【PREMIUM materijali】 : ovaj pojedinačni držač za jaja napravljen je od nerđajućeg čelika za hranu, visokog kvaliteta, čvrst i izdržljiv u upotrebi Visoka čvrstoća, Dobra žilavost, otporan na koroziju, Nije lako zarđati. Θ【stabilna baza】 : upotrijebite naše šalice za jaja od nehrđajućeg čelika, jaje možete držati uspravno tako da možete ukloniti vrh jajeta, lako se čisti i izuzetna izrada, pogodno za upotrebu u kuhinji u domaćinstvu i hotelskoj kuhinji. Θ【jednostavan za rad】 : Ovaj pojedinačni držač za jaja je zgodan za upotrebu, siguran i sanitaran, može se koristiti za držanje jaja za doručak i može se koristiti za držanje jaja različitih veličina, kao što su jaje, pačje jaje i guščje jaje. Θ【obim primjene】 : naše šalice za jaja od nehrđajućeg čelika odlične su za restorane, salvete za čaj, kuhinju, blagovaonicu i druga mjesta koja trebaju postaviti jaja ili pačja jaja. Θ【dobra garancija】 : ako iz nekog razloga naši proizvodi ne mogu zadovoljiti vaše zahtjeve, molimo pošaljite e-poštu našoj službi za korisnike, Ozbiljno ćemo shvatiti sva pitanja vezana za kvalitet. Pojedinačni držač za jaja je napravljen od nerđajućeg čelika za hranu, visokog kvaliteta, čvrst i izdržljiv u upotrebi. Visoka čvrstoća, Dobra žilavost, otporan na koroziju, Nije lako zarđati i može se koristiti za držanje različitih veličina jaja, kao što su jaje, pačje jaje i guščja jajaspecifikacija : Stanje : 100% potpuno Novomaterijal : nerđajući čelik za hranu veličina : cca.3 oz Package lista : 1 * držač jaja od nerđajućeg čelika napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Osnovna svojstva

Condition:
100% Brand New
Material:
Food grade stainless steel
Size:
Approx. 4.5*8.5*1.8 cm / 1.8*3.3*0.7 in
Weight:
Approx. 36g / 1.3 oz
Package list:
1 * Stainless Steel Egg Holder:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.