.

.

Kids Bento kutija, 900ml crtani sova plastična prenosna kutija za ručak hrana mikrovalna pećnica sigurno skladištenje sa poklopcem, simpatična jednostavna piknik djeca bento kutija za školu i putovanja, ružičasta

Kids Bento kutija, 900ml crtani sova plastična prenosna kutija za ručak hrana mikrovalna pećnica

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

[Sigurno za upotrebu] Kutija za ručak izrađena je od PP materijala za hranu, ne sadrži BPA za zaštitu vašeg zdravlja I neće uzrokovati zagađenje okolišu, siguran je i reciklirati. I možete nositi hranu u torbi bez brige o izlijevanju. [Mikrotalasni sef] može se grijati u mikrovalnoj pećnici (-20 ℃ ~ 120 ℃), u okviru nema rupe, morate otvoriti poklopac kada ga stavite u mikrovalnu pećnicu. Bento kutija za propuštanje sa 2 visokokvalitetnog poklopca za zatvaranje ladice i lako se otvori i zatvori, sprečavaju da je obroci i grickalice procurila tokom prevoza. [Dugi radni vijek] napravljen je formiranje najkvalitetnijih materijala za trajanje puno duže od ostalih jeftinih kutija za ručak. Možete ugrijati hranu i ne morate se brinuti da ga ručno čistite nakon toga. Idealno za studente, putnike, kancelarijske radnike itd. [Slatki uzorak sova] Cartoon Bento kutija, drži hranu odvojenu i ne miješaju se. Dizajn ladice za premještaj prehrambene hrane čine jednostavno obrok i lako čišćenje. Naše kompaktne kutije za ručak odgovaraju dovoljno hrane, tako da svaka osoba može trajati dan, ali je i fantastičan alati ako dijetujete. [Veliki kapacitet] Veliki kapacitet, može držati više hrane ili grickalica, uključujući kašiku. I možete zaboraviti na izlijevanje, curenja, miriše u vašu torbu prilikom dovođenja zdravog obroka za rad, školu ili teretanu. Owl ručak pogodan za bilo koga i bilo gdje za upotrebu, odrasle, djecu, muškarce, žene, tinejdžere, posao, školu, piknik ~. [Sigurno za upotrebu] Kutija za ručak izrađena je od PP materijala za hranu, ne sadrži BPA za zaštitu vašeg zdravlja. I neće uzrokovati zagađenje okolišu, siguran je i reciklirati. I možete nositi hranu u torbi bez brige o izlijevanju. [Mikrotalasni sef] može se grijati u mikrovalnoj pećnici (-20 ℃ ~ 120 ℃), u okviru nema rupe, morate otvoriti poklopac kada ga stavite u mikrovalnu pećnicu. Bento kutija za propuštanje sa 2 visokokvalitetnog poklopca za zatvaranje ladice i lako se otvori i zatvori, sprečavaju da je obroci i grickalice procurila tokom prevoza.

Osnovna svojstva

Conditions:
100% Brand New And High quality
Material:
Food-safe PP Plastic 
Capacity:
900ML
Color:
Pink, Yellow, Blue, Purple(optional)
Quantity:
1 Pc
Size:
16*14*7cm / 6.3*5.11*2.75(Approx)
Package Included:
1 x Lunch box :
1 x Spoon :
1 x Fork:
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.