.

.

Baoblaze Punch sušilo za kosu Montirani višenamjenski uvlačiv sušilo za sušenje sušila za kupatilo za kupaonicu za kupaonicu zidni spavaonica, siva

Baoblaze Punch sušilo za kosu Montirani višenamjenski uvlačiv sušilo za sušenje sušila za kupatilo za kupaonicu

Ocjena kupaca:

KM 9.70
Od robe
Dostupno je narudžbi

Sušilo za kosu Montirano : ugradnja, jaki nosivost, vodootporan i nije lako pasti Sklopivi dizajn : "Regal za sušilo za kosu" može se saviti ako se ne koristi, štedi prostor. Višenamjenska : Žica je ranjena sa strane kako bi se olakšalo skladištenje žičane utikače. I pođi, može staviti malu stvar poput kore za kosu. Primjena : "Držač za pohranu zida" Savršeno za kupaonice ili za kuću, apartmane, stambene sobe, spavaće sobe, rvs. Odabrani materijal : izrađen od materijala, izdržljivog i dugo vremena za upotrebu. Sušilo za kosu Montirano : ugradnja, jaki nosivost, vodootporan i nije lako pasti. Sklopivi dizajn : "Regal za sušilo za kosu" može se saviti ako se ne koristi, štedi prostor. Višenamjenska : Žica je ranjena sa strane kako bi se olakšalo skladištenje žičane utikače. I pođi, može staviti malu stvar poput kore za kosu. Primjena : "Držač za pohranu zida" Savršeno za kupaonice ili za kuću, apartmane, stambene sobe, spavaće sobe, rvs. Odabrani materijal : izrađen od materijala, izdržljivog i dugo vremena za upotrebu. Opis : - Ugrađena sušilo za kosu : ugradnja,, jaki nosivost, vodootporan i nije lako padati. - Sklopivi dizajn : "Regal za sušilo za kosu" može se saviti ako se ne koristi, štedi prostor. - Multifunkcionalna : Žica je ranjena sa strane kako bi se olakšalo skladištenje žičane utikače. I pođi, može staviti malu stvar poput kore za kosu. - Primjena : "Držač za skladištenje zida" Savršeno za kupaonice ili za kuću, apartmane, stambene sobe, spavaće sobe, rvs. - Odabrani materijal : izrađen od materijala, izdržljivog i dugo vremena za upotrebu. - Materijal : Veličina Grafikon : 120x54x40mm / 4,72x2.13x1,57 Inchpackage uključuje : 1 komad Recnote : 1. Molimo dopustite nešto grešku zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Želim vam prekrasnu kupovinu na mreži! Imamo mnogo godina iskustva u prodaji robe na mreži, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluge kupcima.

Osnovna svojstva

- Material:
Size Chart:
120x54x40mm/4.72x2.13x1.57inch:
Package Includes:
1 Piece Hair Dryer Rack:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Oni također kupuju s ovim proizvodom.