.

.

WJDWJ 1pcs Zidni mop Organizator nosač nosača četkica za zaštitu metla Početna Skladišna stalak za usavršavanje usisavajuće cijevske kuke

WJDWJ 1pcs Zidni mop Organizator nosač nosača četkica za zaštitu metla Početna Skladišna stalak za usavršavanje

Ocjena kupaca:

KM 1.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

Visokokvalitetni čelični izvori Jedno-kliknite sigurnosni prilog. Jasno organizirajte opremu i alate za kućne i vrtlarstvo. Kroz visokokvalitetnu obradu, radni vijek je dug. Gumeni valjci i puferi otporni na habanje osiguravaju dug radni vijek. Ne može samo organizirati metle i MOP-ove, već i organiziraju sve alate sa kukama. Visokokvalitetni čelični izvori. Jedno-kliknite sigurnosni prilog. Jasno organizirajte opremu i alate za kućne i vrtlarstvo. Kroz visokokvalitetnu obradu, radni vijek je dug. Gumeni valjci i puferi otporni na habanje osiguravaju dug radni vijek. Ne može samo organizirati metle i MOP-ove, već i organiziraju sve alate sa kukama. Opis : visokokvalitetni čelični izvori. Jedno kliknite sigurnosni prilog. Rasporedite opremu i baransku opremu i alate. Prije visokokvalitetne obrade, vijek servisa je dugi rubni valjci i puferi otporni na dugi život. Također organizirate sve alate sa kukama : Materijal : PA + PETOLOR Kao što je prikazano uvršteno : 1 * Clip za mop Provjerite je li lokacija zalijepljena jednom i metoda instalacije mora se izvesti u skladu s uputama za instalaciju.

Osnovna svojstva

Material:
PA + PE
Color as shown:
Package Included:
1 *mop clip:
Please make sure that the location is glued once and the installation method must be carried out according to the installation instructions. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.