.

.

N / A 3 komada, keramički sapun za odvod sapuna za ispuhavanje odvodnjavanje Ne posuda za akumulaciju vode Početna Hotel Creative Dish

N / A 3 komada, keramički sapun za odvod sapuna za ispuhavanje odvodnjavanje Ne posuda za akumulaciju

Ocjena kupaca:

KM 28.25
Od robe
Dostupno je narudžbi

1 Izrađen je od keramičkog materijala, što ga čini izdržljivijim, anti-pad i ima duži radni vijek od običnih sapuna. Koristimo dizajn u obliku listova kako bismo prirodno pustili da voda prirodno i drži sapuna koja se u obliku sapune uvijek osuši. Koristi se i kao lijep ukras za dodavanje umjetničkog ukusa u vaš život. Jelo sa sapunom može se čvrsto pričvrstiti na stolu na dnu ladice, pogodno za kupatilo, kuhinju, tuš kabinu, praonicu rublja ili kupatilo sa blatom. Keramički sapun usvaja nagib s 45 stepeni koji omogućava da voda automatski prolazi u sudoper, držite sapun suve i stabilne i učinkovito sprečavaju sapun od omekšavanja. Vrlo pogodan za kupatilo, kuhinju, tuš kabinu, praonicu rublja ili blato sobu, izgleda sjajno u bilo kojem domu!. Izrađen je od keramičkog materijala, što ga čini izdržljivijim, anti-pad i ima duži radni vijek od običnih sapuna. Koristimo dizajn u obliku listova kako bismo prirodno pustili da voda prirodno i drži sapuna koja se u obliku sapune uvijek osuši. Koristi se i kao lijep ukras za dodavanje umjetničkog ukusa u vaš život. Jelo sa sapunom može se čvrsto pričvrstiti na stolu na dnu ladice, pogodno za kupatilo, kuhinju, tuš kabinu, praonicu rublja ili kupatilo sa blatom. Keramički sapun usvaja nagib s 45 stepeni koji omogućava da voda automatski prolazi u sudoper, držite sapun suve i stabilne i učinkovito sprečavaju sapun od omekšavanja. Vrlo pogodan za kupatilo, kuhinju, tuš kabinu, praonicu rublja ili blato sobu, izgleda sjajno u bilo kojem domu!. Naziv : Sapun Strah Materijal : Keramicsoap Box Veličina : Kao što je prikazano na slikama slike : 3 Piecolor : plava, crna, bijela : 1. Prenosiva je, male veličine i lagane težine, a može se staviti u torbu ili nošenje kofer. Dobar pomagač za porodične i hotelske tuševe. Možete staviti sapun u okvir sapuna za vanjsku upotrebu ili stavite sapun na donju ladicu kod kuće za jednostavnu korištenje.Pack3 x držač posuđa.

Osnovna svojstva

3 pieces:
Color:
blue, black, white
Function:
1. It is portable, small size and light weight, and can be put in a handbag or carry-on suitcase.:
2. A good helper for family and hotel showers. You can put the soap bar in the soap box for outdoor use, or put the soap on the bottom tray at home for easy use.:
pack:
3 x soap dish holder :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.