.

.

Kosa za kosu Djevojke Ženska modna leptira za žene za žene Clips Tinejdžeri klipovi za kosu za kosu Držač za kopče Organizator za žene

Kosa za kosu Djevojke Ženska modna leptira za žene za žene Clips Tinejdžeri klipovi za kosu

Ocjena kupaca:

KM 3.00
Od robe
Dostupno je narudžbi

Naš metalni isječak za kosu izrađen je od visokokvalitetnog legura materijala, što nije lako izblijediti i mijenjati boju, a proljetni dio je vrlo jak, a kosa se može dugo koristiti Neto težina : cca. Boja : zlatna veličina : cca. Klip za kosu pogodan za gustu kosu koja se može primijeniti na mnoge različite frizure. Izvrsno za razne prigode, svakodnevni život, zabava, vjenčanje, bankete, cosplay . Naš metalni isječak za kosu izrađen je od visokokvalitetnog legura materijala, što nije lako izblijediti i mijenjati boju, a proljetni dio je vrlo jak, a kosa se može dugo koristiti. Neto težina : cca. Boja : zlatna veličina : cca. Klip za kosu pogodan za gustu kosu koja se može primijeniti na mnoge različite frizure. Izvrsno za razne prigode, svakodnevni život, zabava, vjenčanje, bankete, cosplay . Slatke božićne isječke za kosu za djevojke za djevojčice Slatki snjegović Christy Drvo za kosu za kosa za kosu za kosu držač za kosu Organizer za sebe, vaše djevojčice, čak i za vaše prijatelje, čak i za vaše prijatelje Kosa uredna kada se kupate ili očistite lice. Pogodno za zabave, ceremonije, rođendanske zabave i druge prilike. Paket uključuje : 1 x klip za kosu : zlatna veličina : cca.6cmnet težina : cca. 25 GA kopča za kosu pogodna za gustu kosu koja se može primijeniti na mnoge različite frizure. Za razne prilike, svakodnevni život, zabava, vjenčanje, bankete, cosplay .etcspecifikacija : materijal elegantna kosa za žene i djevojke tinejdžeri, više boja do dnevne outfit.cute dizajnerski isječci - prekrasan delikatni ukrašen kopča za kosu, elegantno i privlačno za nošenje. Količina za nošenje. Količina od metala izrađena je od visokokvalitetnog legura materijala, što nije lako izblijediti i mijenjati boju, a proljetni dio je Vrlo jak, a kosa se može dugo koristiti.

Osnovna svojstva

Material:
Metal
An elegant hair accessory for Women and Girls Teens, more color to daily outfit.:
Cute Design Clips - Beautiful delicate decorated hair clip, elegant and eye-catching for wearing.:
Our metal hair clip is made of high-quality alloy material, which is not easy to fade and change color, and the spring part is very strong, and the hair can be used for a long time. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.