.

.

N / A 12L Smart senzor smeće bin kuhinja kupatilo wc kantu za smeće može automatski indukcijsko vodootporno kanti sa poklopcem

N / A 12L Smart senzor smeće bin kuhinja kupatilo wc kantu za smeće može automatski indukcijsko

Ocjena kupaca:

KM 2.67
Od robe
Dostupno je narudžbi

Inteligentna indukcija : poklopac se može otvoriti s vaše ruke, a indukcija je brza u 0,3 sekunde Stereoskopska indukcija : Nova infracrvena indukcija Infracrvena indukcija, poklopac se može otvoriti u blizini savijenog koljena, a poklopac se može otvoriti bez zatvaranja, što je prikladno. Indukcija vibracija : samo kucajte ili udarajte prednja strana kante za smeće, a indukcija vibracija brzo reagira na otvor poklopca. Inteligentna infracrvena indukcija : Kada koristite smeće često, stavite ruku na vrh kante za smeće, poklopac će i dalje ostati zatvoren, a poklopac će se automatski zatvoriti kad ga automatski uklonite rukom. Brtvljenje : Zatvoreni poklopac, bolje brtvljenje, može učinkovito sprečiti da se mirise emitiraju, bez potrebe za velikim novim mirisima. Inteligentna indukcija : poklopac se može otvoriti s vaše ruke, a indukcija je brza u 0,3 sekunde. Stereoskopska indukcija : Nova infracrvena indukcija Infracrvena indukcija, poklopac se može otvoriti u blizini savijenog koljena, a poklopac se može otvoriti bez zatvaranja, što je prikladno. Indukcija vibracija : samo kucajte ili udarajte prednja strana kante za smeće, a indukcija vibracija brzo reagira na otvor poklopca. Inteligentna infracrvena indukcija : Kada koristite smeće često, stavite ruku na vrh kante za smeće, poklopac će i dalje ostati zatvoren, a poklopac će se automatski zatvoriti kad ga automatski uklonite rukom. Brtvljenje : Zatvoreni poklopac, bolje brtvljenje, može učinkovito sprečiti da se mirise emitiraju, bez potrebe za velikim novim mirisima. Značajke : Inteligentna indukcija : Poklopac se može otvoriti s vaše ruke, a indukcija je brza u 0,3 sekundisteroskopske indukcije : Nova infracrvena indukcija, poklopac se može otvoriti u blizini savijenog koljena, a poklopac se može otvoriti bez zatvaranja bez zatvaranja , koji je prikladniji. Podizanje indukcije : samo kucajte ili udarajte prednja strana kante za smeće, a indukcija vibracija brzo reagira na otvori poklopac Infracrvene indukcije : Kada koristite smeće može često, stavite ruku na vrh Kanta za smeće, poklopac će i dalje biti zatvoren, a poklopac će se automatski zatvoriti kada ga uklonite rukom.

Osnovna svojstva

Name:
Induction smart trash can
Material:
ABS+PP
Capacity:
12L
Applicable occasions:
kitchen, living room, bathroom, bedroom
Size:
23.5*23.5*30cm
Color:
White , black ,green , orange
Packing included:
1 * Induction Smart Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
Large capacity to meet daily needs. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.