.

.

Dibako zidni ekran za filmove, 60-inčni viseći projekcijski zaslon Priručnik za izvucite zavjese projektora, zaslon za automatsko zaključavanje za video igru ​​za filmska ured, 1.8 dobitak

Dibako zidni ekran za filmove, 60-inčni viseći projekcijski zaslon Priručnik za izvucite zavjese

Ocjena kupaca:

KM 0.33
Od robe
Dostupno je narudžbi

※ Ekran je izrađen od bijelog staklenog vlakana HD materijala, dobitak 1,8, otporan na vlagu, pogodan za jasnoću Crni granični dizajn oko zavjese projektora apsorbuje projiciranu svjetlost lutalice i čini svetlost koncentriranijem. ※ Naš ekran projektora izrađen je od ekološkom i visokokvalitetnom materijalu od bijelog stakloplastike, zavjesa je ravna i odmotana, jaka i izdržljiva, otporna na gume i vodootporna za čišćenje. ※ Ručni padajući ekran za pad dolje, pružanje 16 : 9/4 : 3 omjer projekcije, projekcijski ekran podržava 3 D, 4 K i Full HD slike, dovodeći vas i vaše porodično HD vizuelno iskustvo. ※ Prijenosni projekcijski ekran opremljen je prikladnim mehanizmom za automatsko zaključavanje koji održava željenu podešavanje visine ekrana, prevrću ga i sprema prostor. ※ Dizajn ima crne ivice i viseće rupe, a obično se visi na zidu ili pričvršćuje na okvir. Konfiguracija traje samo nekoliko minuta, proces nije kompliciran, a vi to možete sami. ※ Ekran je izrađen od bijelog staklenog vlakana HD materijala, dobitak 1,8, otporan na vlagu, pogodan za jasnoću. Crni granični dizajn oko zavjese projektora apsorbuje projiciranu svjetlost lutalice i čini svetlost koncentriranijem. ※ Naš ekran projektora izrađen je od ekološkom i visokokvalitetnom materijalu od bijelog stakloplastike, zavjesa je ravna i odmotana, jaka i izdržljiva, otporna na gume i vodootporna za čišćenje. ※ Ručni padajući ekran za pad dolje, pružanje 16 : 9/4 : 3 omjer projekcije, projekcijski ekran podržava 3 D, 4 K i Full HD slike, dovodeći vas i vaše porodično HD vizuelno iskustvo. ※ Prijenosni projekcijski ekran opremljen je prikladnim mehanizmom za automatsko zaključavanje koji održava željenu podešavanje visine ekrana, prevrću ga i sprema prostor. ※ Dizajn ima crne ivice i viseće rupe, a obično se visi na zidu ili pričvršćuje na okvir. Konfiguracija traje samo nekoliko minuta, proces nije kompliciran, a vi to možete sami.

Osnovna svojstva

Product Name:
Projection screen
Product material:
white glass fiber
Features:
HD, anti-wrinkle, auto lock
Product Type:
Wall Mounted/Ceiling Mounted
Product size:
60 inches
Product ratio:
4
Product color:
white
Package includes:
1 × projector screen
Note:
1. Since the product is measured manually, the size may have an error of 1-2 cm, which is normal.:
2. Due to shooting light, display and other factors, it is inevitable that some color difference problems will occur. Please refer to the actual product received.:
3. If you have any questions, please feel free to contact us, we will serve you wholeheartedly. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom.